ToFi Resor

Om oss

Vi är ett litet reseföretag som vill göra resor som alla kan följa med på och vår målsättning är att ”med oss reser ni alltid nöjd”.

Det hela började med att vi åkte med på några bussresor och insåg att vi hade idéer på hur man kunde förbättra och utveckla resorna till att bli mer trivsamma. Vi startade med en shoppingtur till Tyskland och vi trodda inte att det var sant när bussen blev fullbokad på ett par dagar. Detta gav givetvis mersmak och ett halvår senare anordnade vi ytterligare en tur till Tyskland för lite shopping. Återigen så fyllde vi bussen på nolltid så vi satte in ytterligare en tur ett par veckor senare.

2013 tog vi steget in i resebranschen på riktigt då vi startade ToFi Resor. I och med detta så öppnas nya dörrar och målet är att vi ska inte bara köra på våra shoppingturer utan även på revyer, teaterresor, upplevelseresor etc.

Under 2013 fick vi också vår första förening som ville åka med oss. Detta är en jätterolig grej som vi vill fortsätta att utveckla. Kunna hjälpa föreningar med ett helhetsupplägg från att de åker hemifrån till att de kommer hem igen. Vi kan vara behjälpliga med allt från mat och boende till biljetter och givetvis också resa.

2015 utvecklade vi vår service ytterligare och började hålla buggkurser i sammarbete med en bygdegårdsförening.

Detta är bara ett axplock av våra idéer som vi vill genomföra  så detta är bara början på vårt och ert äventyr.

Många trevliga resehälsningar!

Tonny & Filippa  

Affärsidé

Vår idé är att vi ska skräddarsy resor till föreningar, företag och privatpersoner som vill ut på äventyr eller en trevlig utflykt med goda vänner eller kolleger. Vi kommer också att ha färdiga konceptresor för olika ändamål.

Vision

Att alla ska få möjligheten att uppleva en resa med glädje, bekvämlighet och stil utan att behöva betala skyhöga priser.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.

En liten rubrik.